VAN-E LEHETŐSÉG SZEMÉLYES ÁTVÉTELRE?

Ha megrendelés folyamán a Személyes átvétel Debrecenben opciót választja, akkor a megrendelt tételek megérkezésekor mi telefonon felvesszük Önnel a kapcsolatot és megbeszélünk egy alkalmas időpontot és helyszínt.

Ez a lehetőség egyelőre csak DEBRECENBEN elérhető.

MENNYI IDŐ SZÜKSÉGES A MEGRENDELT TÉTELEK HÁZHOZ SZÁLLÍTÁSÁIG?

Onnantól kezdve, hogy Ön rendezte a vásárláshoz szükséges teendőit (megrendelés elküldése, előreutalás esetén egyenleg kiegyenlítése) mi megkezdjük a termék beszerzését, majd annak kiszállítását. Átlagosan ez az idő 2-3 nap és 4 hét között mozog.

Ha speciális igényei vannak, akkor azt jelezze nekünk rendelés folyamán a megfelelő helyeken vagy vegye fel velünk a kapcsolatot még rendelés előtt.

KAPHATOK-E KEDVEZMÉNYT TÖBB TERMÉK VÁSÁRLÁSA ESETÉN?

Attól függően, hogy milyen termékből és milyen nagyságú darabszámban rendel tőlünk, kedvezményben részesülhet a végösszeget illetően. Ezzel kapcsolatos további kérdései során vegye fel velünk a kapcsolatot az Kapcsolatfelvétel menüpont alatt.

Ha partnereink között szerepel, akkor további kedvezményekben részesülhet. Ha szeretné, hogy segítsük Ön vagy csapata pályafutását akkor keressen minket bizalommal.

NEM MEGFELELŐ A TERMÉK AMIT RENDELTEM. VAN LEHETŐSÉG CSERÉRE?

Igen lehetséges. Erről bővebben a Felhasználási Feltételek menüpont alatt tájékozódhat.