KÉRJÜK FIGYELMESEN TANULMÁNYOZZA ÁT AZ ALÁBBI OLDALT!
01

Termékek Kiválasztása

Ön kiválasztja az önnek tetsző termékeket, megadja a méretet és/vagy színét az adott igényeinek megfelelően, majd virtuálisan kosárba helyezi őket.

02

Kosár Ellenőrzése

A kosár aloldalon ellenőrizheti eddig kiválasztott termékeit, törölhet vagy módosíthat azok darabszámán, valamint megadhat kuponkódokat.

03

Rendelési Adatok

Következő lapon meg kell adnia a rendeléshez szükséges adatokat,választani kell fizetési és szállítási módot, valamint igény esetén regisztrálhat is oldalunkra.

04

Rendelés Érvényesítése

Utoljára áttekintheti és leellenőrizheti rendelését és adait. Ezután a megadott e-mail címen jelezzük önnek, ha rendelését sikeresen feldolgoztuk.

05

Várakozás Kiszállításra

Banki előreutalást esetén rendelését csak az összeg egyenlítése után tudjuk küldeni, minden más esetben azonnal postázzuk. A folyamatot weboldalunkon is követheti.

06

Rendelés Átvitele

Rendelését attól függően, hogy hogyan adta meg átveheti Debrecenben személyesen vagy postai futárszolgálattal is (utánvétellel vagy előreutalással).

Kérdése van?

Ha bármilyen kérdése vagy kérése van, forduljon hozzánk bizalommal. Bővebb információért kattintson az Kapcsolatfelvétel menüpontra vagy keressen minket a megadott elérhetőségeken.

TERMÉKTÁMOGATÁS

Problémája vagy egyéb kérése van termékeinkkel kapcsolatban? Esetleg nem jó a méret, amit rendelt. Akkor írjon nekünk az info@mima-sport.hu címre vagy vegye fel velünk a kapcsolatot.